Alle samlingerFeilmeldinger
Feilmelding: Annen feil
Oppdatert over en uke siden

Om du har fått denne feilmeldingen:

Så kommer nok dette av en feil i innsatt data/tekst, altså at teksten inneholder noen spesialtegn som systemet ikke godtar.

Denne feilmeldingen kommer av at meldingen din mest sannsynlig kom frem, men at du ikke fikk mottaksbekreftelse fra mottaker. Kontakt mottaker og hør om de fikk den, eventuelt forsøkt å sende på nytt.

Denne feilmeldingen kommer av at du valgte feil alternativ da du trykket på svar. Du må velge denne i stedet😊