Alle samlingerMedipay/Payex
Medipay 2.0: Avviste regningskort credit not approved
Oppdatert over en uke siden

Dette er pasienter som ikke er kredittverdige, så når mobillinken har gått over til faktura etter 48t, så har ikke payex kjøpt utestående. Pasienten skylder dere altså penger. Dere kan forsøke å sende ut en ny betalingslink og håpe at pasienten betaler denne. Fjern først avvist-statusen ved å trykke på den lille x-knappen inne i betaling-feltet, så kan dere sende ut på ny via knappen Betaling. Eventuelt be om forhåndsbetaling neste gang de kommer på kontoret.

Hvis ikke så vil Payex følge opp disse pasientene med Medipay 3.0. Da sender dere ut ny link, og dersom pas igjen ikke betaler, og den går over til faktura, så vil Payex følge opp med purringer. Du får så dine penger når/dersom pas. betaler