Journal: Skanne dokumenter fra PC/Mac

Hvordan legge inn skannede dokumenter

Oppdatert over en uke siden
  • Vær i journalen til pasienten du skal legge inn skannet dokument på.

• Trykk på grønt + tegn.

• Søk på "Skannet eller opplastet dokument" og velg denne:

• Trykk på bindersen for å legge til dokument.
    Du kan velge å trekke og slippe dokumentet inn i skyen eller trykke på skyen for å finne filen på harddisken.

• Filen ligger nå i journalen:

• Teksten du skriver i sammendraget blir stående synlig i journalen.
    I feltet "Dokumentets dato" legger du inn datoen du ønsker dokumentet skal ligge på i journalen. Eksempelvis kan du legge inn 01.02.20, dokumentet vil da ligge i journalen på denne datoen.