Gå til hovedinnhold
Kalendermal

Timebok kalendermal kalender

Oppdatert over en uke siden
  • Gå til kalenderen.

• Velg en dag som har vært, eksempelvis forrige lørdag eller søndag.

• Trykk på "Opprett timer".

• Velg "Avtaletype".

• Velg "Etikett" dersom du ønsker farger på avtaletypene.

• Velg ønsket starttid og slutttid.

• Velg ønsket varighet på timene, og eventuelt opphold mellom timene.

• Legg inn oppmøtested ved behov.

• Sett hake for "Tilgjengelig pasientbooking" ved behov.**

• Trykk på "Opprett".

• Trykk deretter på kalendermal.

1. Trykk på "+ Ny dagsmal fra valgt dag i kalender".

2. Gi kalenderen et navn og trykk på opprett.

3. Finn kalenderen du nettopp opprettet i feltet "Velg dagsmal".

1. Sett inn ønsket tidsperiode kalendermalen skal gjelde for i feltene "Fra dato" og "Til og med dato".

2. Sett hake i de dagene du ønsker kalenderen skal gjelde for.

3. Trykk "Bruk".

**Hvis du ikke får opp feltet "Timer i kalender er tilgjengelig for bestilling for pasient"

• Trykk på min virksomhet.

• Trykk på kalendere.

• Velg aktuell kalender.

• Sett hake i feltet "Timer i kalender er tilgjengelig for bestilling for pasient".