Gå til hovedinnhold
Alle samlingerKalender
Kalender: Ny kalender

Timebok kalendermal kalender

Oppdatert over en uke siden
  • Trykk på "Min virksomhet".

• Trykk på "Kalendere".

• Trykk på Hamburgermenyen:

• Velg "Ny kalender".

• Velg om kalenderen skal være knyttet til en behandler, eller om den skal være en ressurskalender.
    En ressurskalender trenger ikke å være knyttet til en behandler.
    Eksempelvis kan en opprette en kalender med ressurstype "Vaksine" og deretter navngi denne til "Vaksinering". Se bildeeksempelet under:

1. Velg om kalenderen skal utelukkes eller vises i "Alle dagsplaner"

2. Velg hvilke dager kalenderen skal gjelde for, eksempelvis onsdag og fredag.

3. Velg om du ønsker å ta med timetype når timer flyttes fra kalenderen.

4. Trykk på "Opprett kalender".

• Hvis du ønsker å gjøre timer tilgjengelig for pasientbestilling, trykk her.