Avtalespesialister: Hvordan avslutte en henvisningsperiode, avslutte
Avtalespesialister: Hvordan avslutte en henvisningsperiode, avslutte
Andrine Øverlien avatar
Skrevet av Andrine Øverlien
Oppdatert over en uke siden

For å avslutte en henvisningsperiode må du trykke på denne knappen:

Da blir alle feltene låst og perioden er avsluttet.

Om pasienten ringer for å bestille time i ettertid må pas ha en ny henvisning til deg slik at du kan opprette en ny henvisningsperiode.

Det er vanlig å avslutte en henvisningsperiode om pasienten har fullført behandling eller utreding utifra det henvisningen ønsket