Alle samlingerMedipay/Payex
Medipay 3.0 Avtale (OBS kun ved tilleggsavtale)
Oppdatert over en uke siden

Slik får du tilgang til Fakturaservice i MediPay
For å kunne ta i bruk den nye tilleggstjenesten, må du signere en tilleggsavtale med PayEx. Dette gjøres veldig enkelt:
​

1. Gå inn på avtalen ved å trykke på denne lenken: https://signup.payex.com/no/medipay/tilleggsavtale/pridok/

2. Søk opp bedriften din. Mesteparten skal da bli forhåndsutfylt fra Brønnøysundregistret. MERK: Pass på at du fyller ut bedriften som har avtale med MediPay, som PayEx betaler ut oppgjør til.

3. Fyll ut det som mangler og oppgi en e-postadresse for digital signering

4. Gå inn på mottatt e-post og trykk på lenken for signering med BankID eller mobil BankID

NB! Tilleggsavtalen du signerer må først konfigureres i PayEx sine systemer før fakturaservice blir tilgjengelig for deg i Pridok.