Alle samlingerHelsenorge / DDFL
DDFL: Svarteliste e-konsultasjon + time reservasjon
Oppdatert over en uke siden

På Helsenorge er det ikke mulig å sperre knappene for en og en pasient. De blir satt når pasienten er på fastlegens pasientliste og fastlegen har satt opp tjenesten for e-konsultasjon/e-kontakt.

I Pridok har du kun mulighet til å svarteliste for timeforespørsel.

• Hent opp pasienten.

• Trykk på "Innstillinger og samtykker".

Klikk deretter inn på "innstillinger og samtykker"

• Gå til feltet "Pasientkommunikasjon".

• Sett hake i feltet "Svartelistet timereservasjon".

Foreslår at du velger å svare med Avvis på e-konsultasjoner og e-kontakter som kommer inn på pasienter du ikke ønsker kontakt fra. Du må først godta meldingen (det betyr bare at du har lest den) og så svare. Velg så Avvis som svaralternativ og send den meldingen som da kommer opp uten å skrive noe mer.

Det vil se slik ut på Helsenorge: