Avtalespesialister: Hvordan vurdere en elektronisk henvisning, vurdere henvisning, innkommen henvisning.
Avtalespesialister: Hvordan vurdere en elektronisk henvisning, vurdere henvisning, innkommen henvisning.
Andrine Øverlien avatar
Skrevet av Andrine Øverlien
Oppdatert over en uke siden

Trykk på henvisningen i din innboks, da får du den opp på høyre side.

Trykk på Godta
​

Da får du opp en bjelke hvor du kan trykke på "vurder henvisning"

Når du trykker på Vurder henvisning kommer du til dette bilde hvor du kan sette prioritet, kommentar, foreslå dato for neste time og sette pas på ventelisten (Alt+V) (Dette er valgfritt)

Det er default avhuking på "Sett på venteliste" fjerner du ikke denne vil pasienten bli satt på ventelisten.

Den fargen, kommentaren og den foreslåtte datoen blir med over i ventelisten.

Når du har gjort vurderingen du ønsker trykker du på Opprett henvisningsperiode

Da kommer du til selve henvisningsperioden

Infoen som trengs legger seg da automatisk inn i henvisningsperioden.

Du kan fra dette steget sette pas inn på ny time knappen som er helt øverst i henvisningsperioden, gjør du ikke dette er det satt avhuking på at pas skal bli satt på ventelisten :)