Buypass
Buypass: Logge inn første gang med mobilapp og smartkort
Oppdatert over en uke siden

Dersom du skal bruke mobilapp, last ned appen "Buypass ID" på telefonen din. Følg stegene i appen for å aktivere brukeren din. Velg privat bruker, ikke bedriftsbruker. Når appen er klar, så kan du velge å bruke mobilapp etter at du har skrevet inn brukernavn. Skriv inn f.nr ditt. Dersom du får opp spørsmål om passord, trykk "bruk mobilapp i stedet". Da får du en notifikasjon på mobilen, og bruker denne til å logge deg på.

Dersom du skal bruke smartkort, så kobler du til kortleseren i PC'en og velger bruk smartkort når du har skrevet inn brukernavnet. Koden til smartkortet skal være på en lapp i brevet du har fått fra Buypass. Det er mulig du må logge deg inn på altinn.no en gang før du får logget deg inn i Pridok.