Journal: Hvordan opprette en ny pasient
Oppdatert over en uke siden
  • Trykk på "Ny pasient".

• Du får opp tre alternativer:

1.Folkeregister - ID - Personsøk.

• Legg inn fødselsnummer eller D-nummer og trykk på "Slå opp".

• Trykk på "Åpne journal" for å opprette en journal på pasienten.

2. Folkeregister - Avansert søk.

• Bruk denne dersom du ikke har fødselsnummer eller D-nummer til pasienten. Legg inn det du har informasjon og trykk på "Søk". Du vil da få opp forslag, når du har korrekt pasient, trykk på blå pil bak navnet:

• Trykk på "Åpne journal" for å opprette en journal på pasienten.

3. Opprett person manuelt.

• Dersom pasienten ikke har fødselsnummer eller D-nummer, eksempelvis turister. Skriv inn navnet til pasienten og trykk på "Opprett".

• Fyll inn opplysningene du har på pasienten.
    Vi anbefaler å få med fødselsdato, mobilnummer, postnr, land og kjønn.

• Trykk på "Åpne journal" for å opprette journal på pasienten.