Alle samlingerHelsenorge / DDFL
DDFL: Ekontakt - Legg meldingen til legen
Oppdatert over en uke siden
  • Hvis en ekontakt fra en pasient er "medisinske" kan du endre til e-konsultasjon, slik at meldingen kommer i innboksen til legen. og de vil komme i fastlegens innboks. Det gjør du ved å velge "hamburgermenyen" fra meldingen som kom inn

• Trykk på "Vis meny"

• Velg "Bytt til e-konsultasjon".

NB: Når du bytter fra e-kontakt til e-konsultasjon vil ikke takstene endres automatisk. Dersom du skal legger inn takster for e-konsultasjon og pasienten må betale, anbefaler vi at dere tar kontakt med pasienten først for å gi info om dette.