Alle samlingerLAB
LAB: Rekvirering - DIPS interactor, Unilabs og Fürst elektronisk rekvirering av lab
LAB: Rekvirering - DIPS interactor, Unilabs og Fürst elektronisk rekvirering av lab
Oppdatert over en uke siden
  • Hent opp pasienten.

• Trykk på Alt+L.

• Trykk på "+Ny rekvisisjon".

• På høyre side får du opp "Labrekvisisjoner".

• Velg mellom Fürst, Dips Interactor eller Unilabs
    Alternativene du får opp avhenger av hvilken avtale deres virksomhet har.

• Når du har valgt Fürst, Dips Interactor eller Unilabs, trykk på "Start rekvisisjon".

• Fürst, Dips Interactor eller Unilabs vil åpne seg i en ny fane, hvor dere logger inn med deres egen innlogging.