LAB: Autotakster i regningskort
Oppdatert over en uke siden

Autotakster fra internlab tjenestekatalog kommer automatisk i regningskort.

Dette gjelder prøver du rekvirere både i internlab og via Fürst.

Regningskortet trenger ikke å være opprettet på forhånd.

Via internlab:

• Hent opp pasienten.

• Trykk på Alt+L.

• Trykk på "+ Ny internlab".

• På høyre side får du opp "Rekvisisjon internlab".

• Rekvirer ønskede prøver.

• Velg "Til labkø" eller "Utfylling.

• Fyll inn prøvesvarene.

• Behandleren kan senere opprette et regningskort på pasienten, eksempelvis "Ny konsultasjon".

• Behandleren vil få dette spørsmålet når regningskortet opprettes:

• Velg om du ønsker at alle takstene skal legges til, alle skal slettes, eller du kan velge å inkludere enkelt takster.

• Takstene du velger legger seg i regningskort. Her er "Legg til alle" valgt.

Via Fürst:

• Hent opp pasienten.

• Trykk på Alt+L.

• Trykk på "+ Ny rekvisisjon".

• Velg Fürst eller Dips Interactor.

• Trykk på "Start rekvisisjon".

• Rekvirer aktelle prøver.

• Behandleren kan senere opprette et regningskort på pasienten, eksempelvis "Ny konsultasjon".

• Behandleren vil få dette spørsmålet når regningskortet opprettes:

• Velg om du ønsker at alle takstene skal legges til, alle skal slettes, eller du kan velge å inkludere enkelt takster.

• Takstene du velger legger seg i regningskort. Her er "Legg til alle" valgt.

Trykk her for å legge til takster i deres internlab tjenestekatalog.