Regningskort: Forbruk

Lage produkt

Oppdatert over en uke siden
  • For å legge inn forbruk i regningskortet må det være registrert produkter i virksomheten.

• Trykk på "Min virksomhet".

• Trykk på "Produkt".

• Trykk på grønt + tegn.

• Trykk på "Produkt registrering".

• Legg inn ønsket informasjon i produkt registrering.

• Kontonummer kan brukes for å gruppere et produkt, eller knytte produktet til en regnskapskonto.

• Helsetjenester er unntatt mva.

• Dersom et produkt skal registreres med mva, må det registreres her.

Hvordan legge inn produkt i regningskort

• Produkt legges inn under forbruksfeltet i regningskortet.

• Prisen kan endres manuelt i regningskortet ved å skrive i feltet "Pris eks mva".

1. Produktet er registrert uten fast pris, denne kan da skrives inn manuelt hver gang produktet velges.

2. Det er lagt inn produkt kun med en beskrivelse og pris.

3. Produktet er registrert med pris og mva.