Hurtigtaster

Hurtigtaster i Pridok

Oppdatert over en uke siden

Ctrl+H - Hent pasient

Alt+R - Åpne eresept

Alt+L - Åpne lab

Alt+A - Til Avtalebok

Alt+M - Til hamburgermeny

Alt+N - Legg til nytt skjema (henvisning osv)

Alt+C - Åpne aktivt regningskort (cash)

Alt+S - Sysvak

Ctrl+Z - Angrefunksjon

Ctrl+B - Velg hvilken lege du vil jobbe på vegne av (for sekretærer)

Ctrl+M - Til innboks

Hurtigtaster i løpende journal:

Ctrl+Alt+L = Løpende journal uten å måtte huke av på Løpende journal

Ctrl+Enter gjør et SØK på et søkeord (slipper å trykke med mus)
​Ctrl+Alt (Option på mac) + L bringer deg til løpende journal

Hurtigtaster for avtalespesialister:
Alt+V (til venteliste)

Hurtigtaster i dagsnotat:

Skriver du i feltet "Tiltak": SM 5d og trykker på "tab" på tastaturet vil du få forslag om det skal opprettes en 100% sykmelding på 5 dager med varighet fra i dag.

Datofelt:

I alle datofelt kan du skrive: d, 5d, -5d, 5u, 5m, 5å. Da vil datofeltet automatisk settes til datoen i dag eller 5 dager frem, 5 dager tilbake, 5 uker, 5 måneder eller 5 år osv.

Kalender:

Ctrl+K - Finner første ledige konsultasjonstime i valgt kalender.

Ctrl+Alt+K - Finner første ledige konsultasjonstime på tvers av alle kalenderne.