Alle samlingerKalender
Kalender: Opprette avtaletyper (timetyper)

Oversikt over stamdard timetype i Pridok + opprettelse av egendefinerte timetyper.

Oppdatert over en uke siden

Standard timetyper i Pridok

• Konsultasjon **

• Øyeblikkelig hjelp **

• Video **

• Pause/lunsj.

• Møte.

• Blokkert.

• Resept.

• Telefon.

• Gruppevaksinering.

• Annet.

• Avbestilt/flyttet.

Opprettelse av egendefinerte timetyper:

• Trykk på min virksomhet.

• Trykk på "Timer typer".

• Trykk på grønt + tegn

• Velg "Timer type"

• Fyll ut informasjon om timetypen du nettopp opprettet

• I bilde nedenfor er det opprettet en timetype som vi har valgt å navngi "Laboratoriet". I feltet "Kode" har vi skrevet inn "Lab". Deretter har vi i feltet "Kategori" valgt timetypen "O Annet" og gitt den en varighet på 10 minutter. I feltet "Neste ledig snarvei" har vi valgt tegn "3". Dette tegnet genererer en snarvei i kalenderne, som du kan bruke når du vil finne neste ledige time i en valgt kalender (Alt + 3) eller på tvers av alle kalenderne (Ctrl+Alt+3).

** Timetypene konsultasjon (K), øyeblikkelig hjelp (Ø) og video (V) vil automatisk varsles på Helsenorge ca. 10 minutter etter pasienten er satt opp på timen, samt 48 timer før timeavtalen.