Journal: Søke i journal
  • Hent opp pasienten.

• Trykk på rødt kryss

• Du er nå inne i pasientens journal.

• Bruk de øverste knappene for å sortere etter dokumenttype.
    De grønne boblene til høyre for dokumenttypen viser antallet dokumenter i dokumenttypen.
    I bildeeksempelet har pasienten eksempelvis 9 dagsnotater knyttet til sin journal.

• Bruk feltet "Søketekst" for å søke etter spesifikke ord i journalen.
    Trykk på blå knapp for å aktivere søket:

• Trykk på nedtrekksmenyen i feltet 'Dokumenttype' for å sortere ulike dokumenttyper. Her vises kun de dokumenttypene som allerede er registrert i journalen.
    Antallet dokumenter i hver kategori vises i parentes.

• Dersom du kjenner datoen eller perioden da dokumentet ble opprettet, kan du som en filtreringsmulighet angi denne.

• Trykk på nedtrekksmenyen i feltet "Frem til" og legg inn datoen.

• Dokumentene for angitt dato vil da legge seg i en kronologisk rekkefølge, fra eldste til nyeste.