Journal
Journal: Søke i journal
Skrevet av Vilde Håkestad Larsen
Oppdatert denne uken
  • Hent opp pasienten.

• Trykk på rødt kryss

• Du er nå i journalen til pasienten.

• Bruk de øverste knappene for å sortere på gitt dokumenttype.
    De grønne boblene viser antall dokumenter, eksempelvis her er det opprettet 9 dagsnotater.

• Bruk feltet "Søketekst" for å søke etter spesifikke ord i journalen.
    Trykk på blå knapp for å aktivere søket:

• Bruk feltet "Dokumenttype" for å sortere på ulike dokumenttyper.
    Du vil kun få opp dokumenttyper som allerede er i journalen.

Tallet i parentes vise antall dokumenter av denne dokumenttypen.

• Bruk "Frem til" feltet for å velge en dato, eksempelvis du vet at dokumentet ble opprett en spesifikk dato eller periode kan du legge inn datoen her: