Alle samlingerHelseId
Legge til standard mottaker av røntgenhenvisning
Oppdatert over en uke siden

Nå kan man legge til standard mottaker av røntgenhenvisning slik at du ikke trenger så søke opp den mottakeren du oftest sender røntgenhenvisning. Dette er personbasert så legene kan ha forskjellige mottakere.

For å legge til standard mottaker trykk på meg tegnet, velg så brukerinnstillinger

Nederst på denne siden kan du legge til standard mottaker.

For å få opp standard mottaker må du gå via dagsnotatet ditt,

Mottakeren som du satte som standard vil ligge slik og du kan sende ut henvisningen når du ønsker det.