Hjelp
Avslutte LIS1 periode.
Oppdatert over en uke siden

Det nærmer seg slutten på perioden som LIS1-lege, og det er viktig å tilse at regningskort og Helfo-oppgjør er i orden før du logger av for siste gang.

• Sjekk om du har regningskort hvor det ikke er sendt ut link til betaling. (se guide under).

• Send gjerne inn behandlerkrav til Helfo hver uke, de siste to-tre ukene. Rett opp eventuelle avviste kort, slik at disse blir sendt inn igjen før du slutter.

• Send inn siste behandlerkrav og sjekk at alle disse er godkjent før du avslutter.

• Signer alt i innboks og sjekk om det ligger noe i utboksen din før du avslutter.

• Be leder/sekretær gi oss beskjed på chatt eller mail når det er klart for å deaktivere din bruker (vi vil også fjerne din Herid fra Adresseregisteret slik at det ikke fortsetter å komme post til deg).

Hvordan sjekke om du har regningskort hvor det ikke er sendt ut link til betaling:

Trykk på min enhet:

Trykk på hamburgermenyen i høyre hjørne:

Velg "regningskort-detaljer":

Videre filtrerer du på intervallene du ønsker oversikt over. Dette kan du enten gjøre ved å velge alternativene øverst i bildet under eller ved å legge inn datoer manuelt. Deretter trykker du på "oppfrisk". For eksempel 01.06.23 – 08.08.23:

Under "betalingsmåte" kan du velge "ikke satt". Da filtrerer du på kort som ikke er sendt ut.

Dersom det dukker opp kort under "ikke satt", kan du sende ut betalingslink eller faktura ved å trykke på den blå pilen:

Da vil regningskortet dukke opp på høyre side av skjermen og du kan videre sende ut betaling via SMS/faktura på vanlig måte ved å trykke på betalingsknappen:

Gå til "Nytt behandlerkrav" og sjekk om det dukker opp flere regningskort som ikke er innsendt til Helfo. Send inn alle regningskort og sjekk deretter om det kommer noen avviste kort tilbake. Disse må i tilfelle rettes og resendes til Helfo for godkjenning før deaktivering.