Avtalespesialister: NPR validering, sende validering, NPR
Oppdatert over en uke siden

Dette er hvordan du sender validering til NPR. NPR validering anbefaler vi å gjøre ca en gang i måneden, dette pga man da får se hvordan man ligger ann iforhold til selve NPR-rapporten.

Slik gjøres det:
​

Trykk på min enhet:
​

Et bilde som inneholder tekst, enhet, måler

Automatisk generert beskrivelse

Velg hamburgermeny:
​

Velg så «Ny NPR rapport»

Trykk på fanen «NPR validering»
​

Her kan du legge inn fra dato og til dato, for eksempel 01.01.23- 29.01.23 (den måneden du ønsker å sende til validering)
​

Her vil da alle henvisningsperiodene i det tidsrommet du har valgt deg komme opp!

Trykk så på «Opprett NPR rapport for validering:
​

Trykk så på «send»
​

Du får ikke umiddelbart svar på NPR valideringen, sjekk igjen dagen etter om du har fått svar, du sjekker svaret i valideringen du har sendt. Du får oversikt over alle sendte NPR rapporter, valideringer og HELFO krav her:
Trykk på min enhet

Et bilde som inneholder tekst, enhet, måler

Automatisk generert beskrivelse

Her ser du da hva du har opprettet av NPR-rapporter, valideringer og HELFO krav

Trykker du på valideringen du sendte sist vil du få opp svaret når det har kommet 😊