LAB: Dips Interactor Internlab
Oppdatert over en uke siden

Alle analyser i internlab i Dips Interactor tar utgangspunk i prøvene dere har lagt inn i "Interlab tjenestekatalog".

Legge inn prøver i "Internlab tjenestekatalog":

• Trykk på "Min virksomhet".

• Trykk på "Lab".

• Trykk på "Internlab tjenestekatalog".

• Legg inn ønskede lab koder.

• Dersom du har NLK (Norsk laboratoriekodeverk) kode kan du legge inn denne også.

• I Dips vil det se slik ut:

• Etiketter skrives ut her hvis en ønsker å sende direkte. Anbefaler at en laster ned JSPM ( javascript print manager ). En får linken til nedlastning på toolbaren som kommer opp i Dips Bildet med varsel om at en mangler utskrifts program. Når den er installert kan du velge skriver, velg Microsoft to PDF hvis du bare skal teste og ikke ønsker fysisk utskrift med etiketteskriver.

• Trykk på denne knappen for å rekvirere til interlab:

• I Pridok vil det se slik ut:

• Internlab må fylles inn og sendes fra Pridok EPJ etter at det blir opprettet i Dips Interactor.

• Trykk på utfylling.

• Legg inn verdien på prøven.

• Trykk på "Fullfør".