Alle samlingerSykmelding
Sykmelding: Hvordan opprette en sykmelding

Opprette sykmelding

Oppdatert over en uke siden
  • En sykemelding kan opprettes på ulike måter:

Fra journalen:

• Vær i journalen til pasienten.

• Trykk på grønt + tegn.

• Søk på sykmelding, og velg denne:

Fra dagsnotat:

• I dagsnotat kan du skrive "sm" og antall dager, eksempelvis "sm 5d", trykk på "tab" på tastaturet, Pridok vil automatisk foreslå en sykemelding på 5 dager:

• Trykk på "Opprett sykemelding".

• Når du oppretter sykmeldingen vil den automatisk legge inn NAV IKT som mottaker.

Utfylling av sykmelding:

• Fyll ut relevant informasjon i sykmeldingen.

• Arbeidsgiver som er lagt inn under "Innstillinger og samtykker", vil automatisk stå i sykmeldingen i feltet "Person arbeidsforhold".

• Bla ned til "Aktivitet" for å velge grad av sykmelding.

• Helt øverst i sykmeldingen finner du disse knappene:

1. Trykk på denne dersom du ønsker å forlenge sykmeldingen.

2. Trykk på denne dersom sykmeldingen skal sendes til flere arbeidsgivere.

3. Trykk på denne for å sjekke om det mangler informasjon i sykmeldingen.

4. Trykk på "Send" når sykmeldingen er klar.
    Etter du har trykket "Send" må du signere med buypass-kortet.